Licht

De naam verraadt het al een beetje. Lichttechniek is de specialisatie van SanderLighting. Van groot tot klein, van rustig congres tot een snoeiharde hardcoreparty, van productpresentatie tot televisieshows, van DJ tot coverband, overal word het juiste plaatje neergezet. Voor het lichtontwerp, opbouw, bediening en natuurlijk weer de afbraak bent U aan het juiste adres.

Geluid

Door de jaren heen is er natuurlijk ook ervaring opgedaan op het gebied van geluid. Opbouw en afbraak hoort daar bij, maar ook bediening van spraaksets is mogelijk. Natuurlijk hoort het prikken van een band ook bij de mogelijkheden. 

Video

Video begint de laatste paar jaar overal terug te komen. Is het niet voor een videofilm te tonen, is het wel voor een presentatie. Door de ervaring met congressen kunnen wij U ook op videogebied van dienst zijn.

Rigging

Zodra er iets in een dak opgehangen moet worden, heb je riggers nodig. Meestal bestaat dat uit teams van dakriggers en groundriggers. Op beide vlakken hebben wij ervaring, zodat Uw apparatuur veilig in de lucht komt te hangen!

 

Uiteraard kan SanderLighting ook een heel team samenstellen van top technici. Neem voor meer informatie contact op!


Volg ons twitteracount: @SanderLighting

Afgelopen week heeft SanderLighting meegewerkt aan onder andere: Juicy Lucy in Maastricht en Beppie in Ahoy. http://t.co/Aywx2hdE

Sinds de start op 1 september heeft SanderLighting meegewerkt aan o.a.: Cultura Nova, ECVIM Congres en The Notorious IBE

bottom avolites

bottom hog3

bottom ma2